Kartoffelsalat med cocktailpølser

Denne opskrift er designet til brug i nødsituationer, såsom ekstreme vejrhændelser, cyberangreb eller krig. Den er baseret på langtidsholdbare fødevarer og fokuserer på at spare vand, køkkenudstyr og varmekilder.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 25. juni 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Kartoffelsalat

420 g kogte kartofler, fra glas
100 g drueagurker, syltede
60 g mayonnaise
½ tsk. sennep
½ tsk. karrypulver
½ tsk. hvidløgspulver
salt og peber

Andet

120 g cocktailpølser
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn kartoflerner og skær dem i mindre stykker. Hak drueagurkerne.
2
Kom kartofler og drueagurker i en skål og rør det sammen med mayonnaise, sennep, karry og hvidløgspulver. Smag til med salt og peber.
3
Servér kartoffelsalaten med cocktailpølser til.

Tips og gode råd

Tip #1
Brug friske kartofler, hvis du har mulighed for det. De skal koges og afkøles før de er klar til brug.
Tip #2
Brug forskellige syltede grøntsager for at få flere grøntsager i retten.
Tip #3
Kom kapers i.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Drueagurk, syltet
Håndfuld 3:Cocktailpølse
Håndfuld 4:Kogt kartoffel, fra glas
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Hvidløgspulver; karrypulver; salt og peber; sennep

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:5101020
Fedt:37 g74 g
Kulhydrat:29 g58 g
Kostfibre:6 g12 g
Protein:11 g22 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt