Kotelet Louisiana med tomater og ris

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 17. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kotelet Louisiana

2 spsk. hvedemel
½ tsk. chili
¼ tsk. salt
2 nakkekoteletter
10 g olie
1 løg
1 fed hvidløg
100 g selleri
1 peberfrugt, grøn
200 g tomater
½ tsk. timian
salt og peber

Andet

80 g fuldkornsris, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Bland mel, chili og salt. Tryk koteletterne godt ned i melblandingen på begge sider. Svits koteletterne i olie på en varm pande på begge sider og skub dem ind på midten af panden.
2
Hak løg og hvidløg, skær selleri og peberfrugt i tern og tomat i både. Fordel grøntsagerne omkring koteletterne og krydr med timian, salt og peber. Drys eventuelt lidt mere chili på, hvis du gerne vil have retten stærk.
3
Læg låg på panden og lad retten simre i 15-20 minutter, til koteletterne er møre.
4
Kog risene i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
5
Servér kotelet Louisiana med kogte ris.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt, grøn; selleri; tomat
Håndfuld 3:Nakkekotelet
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå; hvedemel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chili; hvidløg; salt; salt og peber; timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt