Krydrede grøntsagsdeller med kikærtesalat

Få dig en velsmagende vegetarisk oplevelse med denne opskrift på krydrede grøntsagsdeller med kikærtesalat. Disse saftige grøntsagsdeller er fyldt med en farverig blanding af squash, gulerod og kartofler tilsat chilisauce, garam masala og karrypulver, som giver vegetarfrikadellerne et eksotisk tvist. Dertil kommer kikærtesalaten med agurk, peberfrugt og tomat, som tilføjer en sprød og proteinrig dimension til måltidet.

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 24. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grøntsagsdeller

1 løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
150 g kartofler
1 squash, rå
1 æg
3 spsk. hvedemel
2 spsk. rasp
1 tsk. sriracha chili sauce
1 tsk. garam masala
½ tsk. karrypulver
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. olie

Kikærtesalat

1 ds. kikærter, tilberedte
4 forårsløg
2 tomater
¼ agurk
1 peberfrugt
1 håndfuld koriander
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 citron
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og hak løg og hvidløg.
2
Skræl gulerod og kartoffel. Riv gulerod, kartoffel og squash groft, og klem al overskydende væde ud med hænderne. Grøntsagerne skal være helt drænede for væske. Vend så grøntagerne sammen med løg, hvidløg, æg, hvedemel, rasp, chilisauce, krydderier, salt og peber.
3
Kom olie på en slip-let-pande og form grøntsagsblandingen til 8 deller. Pres dem lidt flade på panden., Steg dem cirka 10 minutter på hver side ved mellem varme til de er faste og gyldne på begge sider.
4
Dræn kikærter.
5
Snit forårsløg, og skær tomat, agurk og peberfrugt i tern. Hak koriander. Vend sammen med kikærter.
6
Vend olivenolie i kikærtesalaten, og smag til med citronsaft, salt og peber.
7
Servér grøntsagsdeller med kikærtesalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; forårsløg; gulerod; løg; peberfrugt; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; æg
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel; rasp
Fedt:Ekstra jomfruolivenolie; olie
Smagsgivere:Citron; garam masala; hvidløg; karrypulver; koriander; peber; salt; salt og peber; sriracha chili sauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt