Krydrede oksedeller med spidskålssalat med fennikel og rucola
Krydrede oksedeller smager af solskin fra sydlige himmelstrøg. Denne udgave af oksedeller har mellemøstlige smagsnoter med tilføjelsen af blandt andet bredbladet persille, spidskommen og chili. Du kan dog nemt dreje smagssammensætningen i andre retninger ved at tilsætte eksempelvis feta, soltørrede tomater eller andre slags krydderurter. Nyd oksedellerne med en sprød spidskålssalat med fennikel, rucola og rødløg.
Oksedeller
Spidskål
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Fennikel; gulerod; løg; rucolasalat; rødløg; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 10-12 %; æg |
Håndfuld 4: | Rasp |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie |
Smagsgivere: | Dijonsennep; honning; hvidløg; hvidvinseddike; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; spidskommen; sriracha chili sauce |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |