Kylling i pikant karrysuppe med ris

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 15. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

80 g ris, rå
200 g spidskål
3 gulerødder
2 kyllingebryst
20 g olie
4 dl karrysuppe med kokosmælk, Karolines Køkken
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisning på pakken.
2
Snit spidskål og skær gulerod i tynde skiver. Skær kylling i strimler.
3
Varm olie op i en wok og steg spidskål og gulerod til de er møre, men stadig har bid.
4
Skrab grøntsagerne til side i wokken og steg kyllingestrimlerne i 5-6 minutter. Krydr med salt og peber.
5
Tilsæt karrysuppen og rør godt rundt. Lad retten småsimre i nogle minutter til kyllingen er færdigtilberedt.
6
Servér kyllingeretten med ris til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Ris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkedressing:Karrysuppe med kokosmælk, Karolines Køkken
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt