Kylling og spaghetti i tomatsauce med grøntsager

Det behøver heldigvis ikke at slå bunden ud af budgettet at leve sundt og efter Sense. Heller ikke selvom du vælger de nemme løsninger. Her får du opskriften på en nem pastaret med kylling, færdiglavet tomatsauce fra glas og en ratatouille-blanding fra fryseren. Så glem alt om dyr takeaway – for med denne opskrift kan du i et snuptag trylle en lækker og mættende ret mad frem på de travle dage. Det er nem og Sense-venlig hverdagsmad.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 7. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 kyllingebryst
20 g olie
salt og peber
80 g spaghetti, rå
1 bouillon, terning
500 g bolognese tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
250 g grøntsagsblanding, frost
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kylling i strimler eller tern.
2
Opvarm olie i en gryde og svits kylling i et par minutter. Krydr med salt og peber.
3
Knæk spaghetti i halve.
4
Kom spaghetti, bouillonterning, tomatsauce og frosne grøntsager ved. Lad retten simre i cirka 16-20 minutter til spaghettierne er tilberedte.
5
Servér med et drys af salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Bolognese tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g; grøntsagsblanding, frost
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Spaghetti, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt