
Kyllingedeller med bagte rodfrugter og dip
Denne opskrift på kyllingedeller med bagte rodfrugter er et ideelt valg, uanset om du ønsker et nemt hverdagsmåltid eller en hyggelig middag med familie og venner. Med blot nogle få ingredienser kan du skabe et måltid, der ikke kun er tilfredsstillende, men også ernæringsrigtigt og smagfuldt. De saftige kyllingedeller og sprøde, farverige rodfrugter bindes sammen af en cremet ymerdressing smagt til med hvidløg, purløg og sennep.
Det skal du bruge
Rodfrugter
Kyllingefrikadeller
Dip
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; jordskok; løg |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 %; ymer; æg |
Håndfuld 4: | Kartoffel; rasp |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Dijonsennep; hvidløg; purløg; salt og peber; sukker; tørret timian |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 595 | 1190 |
Fedt: | 24 g | 48 g |
Kulhydrat: | 48 g | 96 g |
Kostfibre: | 7 g | 14 g |
Protein: | 45 g | 90 g |