Kyllingefrikassé med asparges, kartofler og ærter
Frikassé er en dansk klassiker, som særligt glimrer ved at kunne varieres efter sæson samt smag og behag. Du kan sagtens bruge resterne i grøntsagsskuffen, der får nyt liv i den cremede hvide sauce, der er karakteristisk for en frikassé. Her er der tale om en skøn forårsvariant med kylling, kartofler, ærter, gulerod og grønne asparges. Du kan også bruge hvide asparges – så skal du blot huske at skrælle stænglerne inden tilberedning.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; grønne ærter, dybfrost; gulerod |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel; majsstivelse |
Fedt: | Madlavningsfløde, maks. 15 % |
Smagsgivere: | Frisk estragon; hønsekødsbouillon, terning; persille; salt og peber |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 500 | 500 |
Fedt: | 14 g | 14 g |
Kulhydrat: | 44 g | 44 g |
Kostfibre: | 8 g | 8 g |
Protein: | 39 g | 39 g |