Kyllingegryde med porre og salat med bær og dilddressing

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 3. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
1 fed hvidløg
40 g bacon
1 porre
2 gulerødder
10 g olie
250 g hakket kyllingekød 3-6 %
½ dl fløde, 38 %
salt og peber

Dilddressing

½ dl dild
1 citron
60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Andet

1 hjertesalat
40 g salatost, maks. 30+/17 %
130 g bær
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg. Skær bacon i små stykker.
2
Skyl og fjern jord fra porre og skær i skiver. Skæl gulerødder og skær i tern.
3
Svits løg, hvidløg, bacon og gulerødder i olie i et par minutter til det begynder at tage farve. Kom det hakkede kyllingekød ved. Lad det stege i 7-8 minutter, og kom så porre og fløde i. Varm det godt igennem i nogle minutter, og krydr med salt og peber.
4
Hak dild og pres citron. Bland dild og citronsaft med fraiche, salt og peber.
5
Skær bunden af hjertesalat og del i blade.
6
Servér kyllingegryde med salatblade, salatost, bær og dilddressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hjertesalat; løg; porre
Håndfuld 3:Bacon; hakket kyllingekød 3-6 %; salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Bær
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Citron; dild; hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt