Kyllingesteg med kartoffelbåde og momorsalat

Tid i alt: 80 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 25. november 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingesteg

1 fersk kylling
10 g olivenolie
salt og peber
1 bundt persille

Kartoffelbåde

500 g bagekartoffel
10 g olivenolie
salt og peber
1 tsk. paprika

Mormorsalat

2 spsk. sukker
2 spsk. citronsaft
1 dl fløde, 38 %
1 dl A38, maks. 3,5%
salt og peber
4 hjertesalat

Andet

160 g agurkesalat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Gnid kyllingen med olivenolie og krydr den med salt og peber. Fyld den med persille. Læg kyllingen i et ovnfast fad og bag den i 50-60 minutter, til den er gennemstegt.
3
Rens kartoflerne og skær dem i både. Ryst dem i en pose med olivenolie, salt, peber og paprika. Læg dem i en bradepande og bag dem i ovnen sammen med kyllingen.
4
Rør sukker og citronsaft sammen, indtil sukkerkornene er helt opløst. Rør fløde og A38 i, smag til med salt og peber. Vend salatbladene i lige før servering.
5
Servér kylling og kartofler med salat, dressing og agurkesalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurkesalat; hjertesalat
Håndfuld 3:Fersk kylling
Håndfuld 4:Bagekartoffel
Fedt:Fløde, 38 %; olivenolie
Smagsgivere:Citronsaft; paprika; persille; salt og peber; sukker
Mælkeprodukter:A38, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt