Lasagne med oksekød og kartofler
Lasagne er en sikker vinder, når aftensmaden skal på bordet. Den klassiske italienske ret er nemlig et populært indslag i de danske familier – både på grund af den lækre smag og de mange muligheder for variation. For eksempel er det helt oplagt at lave din lasagne med de grøntsager, du har til overs i køleskabet, for det meste smager godt og kan bruges i den velsmagende ovnret. Her får du en opskrift, hvor vi har tilføjet revet kartoffel til den klassiske kødsauce.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; hakkede tomater; løg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Kartoffel; lasagneplade |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber; timian; tomatpuré; tørret oregano |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 640 | 1280 |
Fedt: | 22 g | 44 g |
Kulhydrat: | 59 g | 118 g |
Kostfibre: | 8 g | 16 g |
Protein: | 46 g | 92 g |