
Medister med stuvet hvidkål og kartofler
Sæt en gryde med stuvet hvidkål på bordet, løft låget, og lad duften af mormors køkken sprede sig. Stuvet hvidkål er en klassiker fra mormorkøkkenet, og det er der god grund til. Det er både en nem og økonomisk spise, og så passer den til flere favoritter som eksempelvis kogt hamburgerryg og stegte frikadeller. Her får stuvet hvidkål selskab af stegt medister, som også klæder retten så godt. Hertil kogte kartofler.
Kartofler
Medister
Stuvet hvidkål
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hvidkål |
Håndfuld 3: | Medister maks. 12 % |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Revet muskatnød; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |