
Middelhavskødboller med peberfrugt og tzatziki
Enkel mad er ofte også lækker mad. Det gælder også for denne indbydende ret med toner fra Middelhavslandene. Glæd dig til saftige og lækre kødboller, der indeholder godt med smag fra både hvidløg, timian og oregano. Nyd dem sammen med den friske tzatziki og de stegte peberfrugter. Det tager kun 25 minutter at lave hele retten klar, så derfor egner den sig godt til sund hverdagsmad.
Det skal du bruge
Kødboller
Andet
Tzatziki
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; peberfrugt, rød |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber; tørret oregano; tørret timian |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 515 | 1030 |
Fedt: | 27 g | 54 g |
Kulhydrat: | 28 g | 56 g |
Kostfibre: | 7 g | 14 g |
Protein: | 37 g | 74 g |