Nudelsalat med kylling og grønt med soja-sesamdressing

Denne her lækre nudelsalat er proppet med masser af gode grøntsager, saftige kyllingetern og en asiatisk soja-sesamdressing med honning og riseddike. Lav gerne en stor portion, nu du er i gang, for nudelsalaten smager også skønt i madpakken dagen derpå. De grønne elementer i nudelsalaten består af broccoli, cherrytomater, forårsløg, ærter, peberfrugt, spidskål og gulerod, men tilpas endelig efter, hvad du har ved hånden.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 24. april 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Nudelsalat

2 kyllingebryst
1 spsk. olie
salt og peber
¼ broccoli, rå
80 g nudler, tørrede
2 forårsløg
1 peberfrugt
150 g cherrytomater
100 g spidskål
50 g grønne ærter, dybfrost
1 gulerod
2 tsk. sesamfrø

Dressing

2 spsk. sojasauce
1 ½ spsk. riseddike
1 spsk. honning
1 tsk. sesamolie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kyllingebryst i mundrette tern, og steg dem i olie på en pande i 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber, og sæt dem til side.
2
Skær broccoli i små buketter, og del dem 1-2 gange på langs.
3
Kog nudler efter anvisning på pakken. Lad broccoli koge med det sidste minut. Hæld vandet fra, og afkøl.
4
Snit forårsløg, skær peberfrugt i strimler, og halvér cherrytomater. Snit spidskål. Optø ærter ved at hælde kogende vand over dem, og dræn. Skræl gulerod, og skær den i tynde strimler.
5
Pisk soja, eddike, honning og sesamolie sammen.
6
Bland grøntsager, nudler og kylling, og vend dressingen i salaten.
7
Anret salaten i en skål, pynt med sesamfrø, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; cherrytomat; forårsløg; grønne ærter, dybfrost; gulerod; peberfrugt; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Olie; sesamfrø; sesamolie
Smagsgivere:Honning; riseddike; salt og peber; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt