Oksefarsspyd med ovnkartofler, salat og yoghurtdressing
De her velsmagende oksefarsspyd med soltørret tomat, hvidløg og persille smager som ferie mod syd. Du kan følge opskriften til punkt og prikke eller vælge at sætte dit eget præg retten ved at skrue på indholdet i farsen. Drej smagen i retning af Grækenland ved at tilføje lidt smuldret feta og hakkede oliven, mod Italien ved at tilsætte basilikum og revet parmesan, eller mod Mellemøsten ved at krydre med chili og spidskommen.
Ovnkartofler
Spyd
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; hjertesalat; løg; rødløg; soltørret tomat; tomat |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 10-12 % |
Håndfuld 4: | Kartoffel; rasp |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; persille; purløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Yoghurt naturel |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |