Oksegryde med kartoffel-selleri-mos
Forkæl ganen med denne her skønne franskinspirerede opskrift på oksegryde med peberfrugt, gulerod, tomat og oliven, som passer perfekt på menuen på kolde og blæsende dage! Denne varmende simreret bliver ledsaget af en lækker og cremet mos på kartoffel og knoldselleri. Der er fuld valuta på smagskontoen, til trods for at retten sagtens kan kombineres med ønsket om en sund livsstil og et eventuelt vægttab.
Oksegryde
Sellerimos
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; gulerod; hakkede tomater; knoldselleri; løg; peberfrugt, rød |
Håndfuld 3: | Skært oksekød |
Håndfuld 4: | Kartoffel; majsstivelse |
Fedt: | Olie; oliven; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; laurbærblad; oksekødsbouillon; salt og peber; tomatpuré; tørret timian |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |