Onepot kylling med ris, æble og ost
I en onepot-ret har du alt i en gryde – eller som her, alt i et fad. Det er nem madlavning, der ender ud med en sund og velsmagende ret. En sand gave i en travl hverdag. Faktisk tager det kun et kvarter at forberede denne lækre onepot-ret med kylling, ris, æble og ost. Når ingredienserne er lagt lagvis i et ildfast fad, passer retten sig selv i ovnen i en times tid. Herefter er det bare at råbe: ‘Så ‘ der mad’. Er der rester? Så frys dem ned og brug dem en dag, hvor tiden er knap.
One-Pot kylling med ris og æble
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; hakkede tomater; tomat |
Håndfuld 3: | Frisk mozzarella, maks. 30+/17 %; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Ris, rå; æble |
Fedt: | Piskefløde, 38 % |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; salt og peber |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |