Onepot med græskar, oksekød, røde bønner og pasta
Byd efteråret indenfor med denne smukke onepot. En onepot-ret er en alt-i-en gryderet eller ovnret. Altså en ret, man laver i en og samme gryde eller ovnfaste fad eller lignende. Denne onepot minder lidt om chili con carne, men med en lettere og mere cremet smag. Retten er næsten en hybrid-ret mellem chili con carne og pasta med kødsovs. Nyd den med fraiche, der giver et perfekt modspil til de øvrige ingredienser.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hakkede tomater; hokkaido; løg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 8-10 %; kidneybønne, tilberedt |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; rød chili; salt og peber; tørret oregano |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 2500 |
Fedt: | 19 g | 76 g |
Kulhydrat: | 57 g | 228 g |
Kostfibre: | 15 g | 60 g |
Protein: | 44 g | 176 g |