Ovnbagt peberfrugt med ris, ost og pepperoni

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 19. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnbagt peberfrugt med ris, ost og pepperoni

1 peberfrugt, rød
½ squash, rå
½ rødløg
1 fed hvidløg
25 g pepperoni i skiver
1 terning bouillon, terning
2 dl vand
1 tsk. olie
30 g ris, rå
4 spsk. krydderurter efter eget ønske
salt og peber
40 g ost, maks. 30+/17 %
20 g ost, 31+/ 18 % eller derover

Andet

30 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 220 grader varmluft.
2
Halvér peberfrugt på langs, og fjern kerner.
3
Læg peberfrugterne på bagepapir med skærefladen opad, og sæt dem i ovnen 5 minutter.
4
Skær squash i små tern, rødløg i tynde skiver og finthak hvidløg. Skær pepperoni i mindre stykker.
5
Opløs bouillonterning i kogende vand.
6
Svits rødløg, hvidløg og pepperoni i olie på en varm pande. Kom squashternene ved, og steg videre i 3-4 minutter.
7
Tilsæt bouillon og ris, og lad retten simre i 15 minutter, til den får konsistens som risotto. Rør rundt undervejs. Tilsæt eventuelt ekstra væde.
8
Hak krydderurter, og kom dem i risblandingen. Krydr med salt og peber.
9
Tag peberfrugterne ud af ovnen, og drys den magre ost på.
10
Fordel derefter risblandingen på peberfrugterne, og slut af med at drysse den fede ost på toppen. Læg peberfrugterne på rester af risblanding, hvis det hele ikke kan være i peberfrugterne.
11
Sæt retten tilbage i ovnen, og bag den i cirka 20 minutter, til osten har taget farve.
12
Servér de bagte peberfrugter med fraiche til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt, rød; rødløg; squash, rå
Håndfuld 3:Ost, maks. 30+/17 %; pepperoni i skiver
Håndfuld 4:Ris, rå
Fedt:Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt