Ovnkylling i tomat med peberfrugt og ris

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 30. oktober 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 peberfrugt
2 kyllingebryst
2 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
salt og peber
80 g ris
20 g mørk chokolade, 70 % eller derover
30 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær peberfrugt i strimler, og kyllingebryst i tern. Hak hvidløg.
3
Kom peberfrugt, hakkede tomater og hvidløg i et ovnfast fad. Vend kyllingetern i, og krydr med salt og peber. Bag retten i cirka 30 minutter, til kyllingen er mør.
4
Kog risene efter anvisning på pakken.
5
Servér kyllingeret med ris. Nyd chokolade og mandler som den søde afslutning på måltidet med en kop kaffe eller te til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; peberfrugt
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Mandler; mørk chokolade, 70 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt