Paneret fisk med peberfrugtkompot og stegt spidskål

Vi ved det egentlig godt – fisk er godt og sundt, og vi skal helst spise 350 gram om ugen. Nogle gange kan det dog være svært at finde på nye og spændende fiskeretter – og det vil vi gerne hjælpe dig med. For fisk er ikke bare sundt, det er også en både mættende og let spise. Her får du en opskrift på lækker paneret torsk med peberfrugtkompot og stegt spidskål. En let og indbydende ret med masser af smag, mæthed og lethed, som du kan nyde året rundt.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler

100 g kartofler
salt

Peberfrugtkompot

½ løg
1 fed hvidløg
1 peberfrugt
1 tsk. olie
1 spsk. æblecidereddike
1 tsk. sukker
salt og peber

Stegt, paneret fisk

2 spsk. rasp
salt og peber
150 g torsk
1 tsk. olie
1 tsk. smør

Stegt spidskål

1 tsk. olie
75 g spidskål
salt og peber
½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
2
Hak løg og hvidløg, og skær peberfrugt i tern. Svits løg og hvidløg i olie og tilsæt så peberfrugten. Lad det svitse i et par minutter.
3
Tilsæt eddike og sukker, og lad det simre i 5-10 minutter ved svag varme. Pas på, det ikke brænder på. Smag til med salt og peber.
4
Bland rasp med salt og peber og vend fisken i raspblandingen. Opvarm en pande med olie og smør - steg fisken på begge sider.
5
Opvarm en gryde med olie, og svits spidskål ved svag varme.
6
Når kålen er mør, krydres med salt, peber, revet citronskal og citronsaft.
7
Servér paneret fisk med kartofler, spidskål og peberfrugtkompot.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt; spidskål
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Kartoffel; rasp
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt; salt og peber; sukker; æblecidereddike
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt