
Paneret fisk med peberfrugtkompot og stegt spidskål
Vi ved det egentlig godt – fisk er godt og sundt, og vi skal helst spise 350 gram om ugen. Nogle gange kan det dog være svært at finde på nye og spændende fiskeretter – og det vil vi gerne hjælpe dig med. For fisk er ikke bare sundt, det er også en både mættende og let spise. Her får du en opskrift på lækker paneret torsk med peberfrugtkompot og stegt spidskål. En let og indbydende ret med masser af smag, mæthed og lethed, som du kan nyde året rundt.
Kartofler
Peberfrugtkompot
Stegt, paneret fisk
Stegt spidskål
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; peberfrugt; spidskål |
Håndfuld 3: | Torsk |
Håndfuld 4: | Kartoffel; rasp |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; salt; salt og peber; sukker; æblecidereddike |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |