Paprikakylling med mandler og varme vindruer
Varme vindruer – kan man det? Svaret er JA, det kan man – endda med stor succes. Sødmen træder ekstra frem, når vindruerne bliver varmet op, og det tilfører retten saft og smag. Sammen med ris, mandler og lækker paprikakylling får du et fuldendt måltid, der tilfredsstiller alle sanser. Frugt er et lækkert og sundt bidrag til alle dagens måltider, så brug endelig også frugt som tilbehør til aftensmaden, som vi gør her – eller som et sødt strejf i salaten.
Det skal du bruge
Paprikakylling
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; gulerod; hakkede tomater; løg; vindrue |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst; parmaskinke |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, rå |
Fedt: | Fløde, 38 %; mandler |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; paprika; salt og peber; tomatpuré |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 635 | 1270 |
Fedt: | 18 g | 36 g |
Kulhydrat: | 70 g | 140 g |
Kostfibre: | 11 g | 22 g |
Protein: | 45 g | 90 g |