Pasta med kødsauce og kidneybønner

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 22. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kødsovs

½ løg
½ fed hvidløg
½ squash, rå
1 gulerod
1 tsk. olie
200 g hakket oksekød, 3-7 %
70 g tomatpuré
½ ds. hakkede tomater
120 g kidneybønner, tilberedte
½ spsk. tørret oregano
½ tsk. salt
¼ tsk. peber
½ terning bouillon

Andet

100 g pasta, tørret
2 spsk. parmesan, revet, 31+/18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg. Riv squash og gulerod.
2
Svits løg, hvidløg, squash og gulerod i olie i en gryde.
3
Tilsæt kødet og steg, til det er brunt. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, kidneybønner, oregano, salt, peber og bouillonterning.
4
Spæd op med lidt vand, og læg låg på gryden. Lad saucen simre under låg mindst en halv time.
5
Kog pasta efter anvsining på pakken.
6
Servér friskkogt pasta med kødsauce og parmesanost.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hakkede tomater; løg; squash, rå
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %; kidneybønne, tilberedt
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; parmesan, revet, 31+/18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon; hvidløg; peber; salt; tomatpuré; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt