Pasta med tigerrejer, asparges og tomat i flødesauce

Lad mundvandet svæve i retning af det uimodståelige køkken fra Støvlelandet mod syd, hvor inspirationen til retten her kommer fra. Der er pastaretter meget andet end spaghetti med kødsovs og pasta carbonara, og især pastaretter med skaldyr er populære nær de italienske kyster. I tilfældet her er der tale om en opskrift på en nem og hurtig pastaret med tigerrejer, grønne asparges, ærter og cherrytomater i flødesauce.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

150 g tigerrejer, ferske fra frost
40 g pasta, tørret
½ løg
1 fed hvidløg
150 g asparges, grøn
75 g cherrytomater
1 spsk. persille
1 tsk. olie
¾ dl madlavningsfløde, maks. 15 %
50 g grønne ærter, dybfrost
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø tigerrejer, og dup dem tørre med køkkenrulle.
2
Kog pasta i letsaltet vand, til den er al dente;. Hæld vandet fra, men gem en smule af det.
3
Pil og hak løg og hvidløg. Skær endespidser af asparges, og del stænglerne 3-4 gange. Halvér cherrytomater, og hak persille.
4
Steg løg og hvidløg i olie på en pande, til løgene er klare. Tilsæt rejer, og steg videre i 1 minut. Kom fløde, asparges og ærter ved, bring pandens indhold i kog, og lad det simre i 2 minutter. Tilsæt cherrytomater, og smag til med salt og peber. Justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen hvis nødvendigt.
5
Anret i dyb tallerken, og pynt med persille.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; cherrytomat; grønne ærter, dybfrost; løg
Håndfuld 3:Tigerrejer, fersk fra frost
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Madlavningsfløde, maks. 15 %; olie
Smagsgivere:Hvidløg; persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt