Pasta med tigerrejer, asparges og tomat i flødesauce
Lad mundvandet svæve i retning af det uimodståelige køkken fra Støvlelandet mod syd, hvor inspirationen til retten her kommer fra. Der er pastaretter meget andet end spaghetti med kødsovs og pasta carbonara, og især pastaretter med skaldyr er populære nær de italienske kyster. I tilfældet her er der tale om en opskrift på en nem og hurtig pastaret med tigerrejer, grønne asparges, ærter og cherrytomater i flødesauce.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; cherrytomat; grønne ærter, dybfrost; løg |
Håndfuld 3: | Tigerrejer, fersk fra frost |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Madlavningsfløde, maks. 15 %; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |