Pastasalat med stegte porrer, bacon, jordbær, smilende æg og citrondressing

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 3. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æg og andet

4 æg
80 g pasta, tørret
200 g jordbær
2 håndfulde blandet salat

Stegte porrer

1 porre
1 løg
40 g bacon
1 tsk. smør
salt og peber

Citrondressing

15 g hasselnødder
1 citron
10 g olie
1 spsk. honning
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 7 minutter. Kom dem i koldt vand i et par minutter og pil dem.
2
Kog pasta efter anvisning på pakken.
3
Rens porrer grundigt og skær porrer og løg i skiver.
4
Skær bacon i små stykker.
5
Svits porrer, løg og bacon i smør i 5-6 minutter. Vend de kogte pastaer i.
6
Hak hasselnødderne fint. Pres citron og bland citronsaft med olie, honning, hasselnødder, salt og peber.
7
Skær jordbær i skiver.
8
Anret salat med de stegte porrer og pasta. Pynt med jordbær. Læg halve æg på og hæld dressingen over.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; jordbær; løg; porre
Håndfuld 3:Bacon; æg
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Hasselnød; olie; smør
Smagsgivere:Citron; honning; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt