Pikante frikadeller i karryfad med grøntsager serveret med ris til

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 15. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Frikadeller

200 g hakket gris og kalv, 4-7 %
salt
1 æg
2 spsk. havregryn
½ tsk. timian
1 tsk. karrypulver
10 g smør

Andet

80 g ris, rå
200 g spidskål
½ broccoli, rå
2 gulerødder
2 forårsløg
salt og peber
4 dl karrysuppe med kokosmælk, fra karton
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader.
2
Kog ris efter anvisning på pakken.
3
Rør kødet sejt med salt og tilsæt herefter æg, havregryn, timian og karry. Rør det godt sammen.
4
Smelt smør på en pande og steg frikadeller til de har taget lidt farve. Sluk for varmekilden.
5
Snit spidskål fint og skær gulerod og forårsløg i tynde skiver. Del broccoli i små buketter.
6
Fordel grøntsagerne i et fad, og læg frikadellerne ovenpå. Krydr med salt og peber.
7
Hæld karrysuppen over grøntsager og frikadeller. Kom stanniol over fadet og bag retten i ovnen i 25-30 minutter.
8
Servér retten med ris til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; forårsløg; gulerod; spidskål
Håndfuld 3:Hakket gris og kalv, 4-7 %; æg
Håndfuld 4:Havregryn; ris, rå
Fedt:Smør
Smagsgivere:Karrypulver; salt; salt og peber; timian
Mælkedressing:Karrysuppe med kokosmælk, fra karton
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt