Portobellosvampe med gratineret risfyld og ristet brød

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 20. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fyld

40 g ris
½ løg
½ dl persille
1 fed hvidløg
40 g feta, 31+/ 18 % eller derover
1 spsk. rasp
salt og peber

Andet

150 g portobellosvamp
1 fuldkornsbolle
10 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Kog ris efter anvisning på pakken og afkøl let.
3
Pil forsigtigt stokken af portobellosvampe, og hak stokken fint. Hak løg, persille og hvidløg. Skær feta i mindre stykker.
4
Bland hakket portobellostok sammen med løg, persille, hvidløg, kogte ris, rasp og feta. Krydr med salt og peber.
5
Sæt portobellosvampe på bagepapir med hulningen opad, og fordel risfyldet i svampene.
6
Bag dem i 25-30 minutter. Rist brødet.
7
Server de gratinerede portobellosvampe sammen med ristet brød og smør.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; portobellosvamp
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; rasp; ris
Fedt:Feta, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Hvidløg; persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt