Sellerirøsti-pandekager med spinat og parmaskinke

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 21. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Selleribøffer

600 g knoldselleri
1 løg
60 g ost, 31+/ 18 % eller derover
1 fed hvidløg
2 æg
1 dl hvedemel
salt og peber
20 g smør

Fyld

100 g babyspinat
70 g parmaskinke
60 g fraiche, maks. 9 %
½ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær skallen af knoldselleri med en skarp kniv og riv den groft. Knug selleri fri for vand. Læg det eventuelt i et tørt klæde. Riv også løg og ost og pres hvidløg. Kom det hele i en skål.
2
Vend æg, hvedemel, salt og peber i. Steg 8 flade røsti gylne i smør på en pande. De kan være en smule skrøbelige, så lad dem ligge på panden til de har taget farve, før du forsigtigt vender dem.
3
Læg spinat og parmaskinke på hver røsti-pandekage og kom lidt fraiche på.
4
Server straks med citron til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; knoldselleri; løg
Håndfuld 3:Parmaskinke; æg
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt