Sensommersuppe med kylling og flute

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 21. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

1 grøntsagsbouillon, terning
½ l vand
2 kyllingebryst

Suppe

1 løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
½ hokkaido
1 sød kartoffel
10 g smør
1 tsk. chiliflager
2 grøntsagsbouillon, terninger
3 dl vand
1 dl mælk, maks. 3,5%
½ dl fløde, 38 %

Flute med smør

2 tsk. smør
80 g fuldkornsflute
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Opløs bouillonterning i vand og kog kylling i 15-20 minutter. Pluk kødet i mundrette stykker.
2
Hak løg og hvidløg. Skær gulerod, hokkaido og sød kartoffel i tern. Behold skrællen på hokkaidoen.
3
Opvarm smør i en gryde og svits løg, hvidløg og gulerod i et par minutter til løgene er klare. Tilsæt chiliflager og svits et minut.
4
Kom vand, bouillonterninger, hokkaido og sød kartoffel i gryden og bring det i kog
5
Lad suppen småkoge i cirka 10 minutter, indtil hokkaido og sød kartoffel er møre. Blend suppen glat og cremet.
6
Tilsæt derefter mælk og fløde. Justér eventuelt konsistensen med lidt vand. Varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber.
7
Smør flute med smør.
8
Servér suppen med flute til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hokkaido; løg; sød kartoffel
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsflute
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Chiliflager; grøntsagsbouillon, terning; hvidløg
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt