Spaghetti og tomatsovs med stegt fisk

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 13. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tomatsovs

1 løg
1 fed hvidløg
10 g olie
200 g hakkede tomater
salt og peber
1 dl frisk basilikum

Fisk

150 g sejfilet
1 spsk. hvedemel
salt og peber
10 g smør

Andet

40 g spaghetti, rå
10 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg fint. Varm olie op i en gryde, og rist løgene let. Tilsæt hakkede tomater, og krydr med salt og peber.
2
Hak basilikum groft, og kom den i sovsen. Lad sovsen simre i 5-10 minutter til en passende konsistens.
3
Skær fisken i tern, 2,5 x 2,5 centimeter. Bland mel, salt og peber, og vend ternene i blandingen. Smelt smørret, og steg fisketern sprøde og møre.
4
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.
5
Riv eller høvl parmesan.
6
Anret spaghetti med tomatsovs, stegte fisketern og parmesan. Pynt med frisk basilikum.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Sejfilet
Håndfuld 4:Hvedemel; spaghetti, rå
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Frisk basilikum; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt