Spicy kikærtegryde med karrypasta, gulerod og ris
Når vinteren synger på sidste vers, og vi for alvor længes efter lysere og lunere tider, er der få ting bedre end at sætte en rigtig varmende gryderet på bordet. Her er der tale om ægte vegetarisk comfort food i form af en spicy kikærtegryde krydret med karrypasta. Kikærterne får selskab af gulerod i tern og hakkede tomater, som klæder gryderetten så godt. Nyd den som her med kogte ris eller bare lidt godt brød på siden.
Ris
Kikærtegryde
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; hakkede tomater; løg |
Håndfuld 3: | Kikært, tilberedt |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; karrypulver; koncentreret tomatpuré; rød karrypasta; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |