Spinat-basilikum pandekager med tunsalat og avokado

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 18. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grønne pandekager

75 g fuldkornshvedemel
1 ½ dl mælk, maks. 3,5%
25 g spinatblade, rå
1 dl basilikum
2 æg
salt og peber
1 tsk. olie

Tunsalat

100 g tun i vand, konserves
150 g hytteost, maks. 17 %
2 spsk. sød chilisauce
salt og peber
½ peberfrugt
½ rødløg
100 g grønne ærter, dybfrost

Andet

1 avokado
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør mel og mælk sammen til en jævning. Tilsæt spinat og basilikum og blend til en ensartet masse. Tilsæt æg ét ad gangen og krydr med salt og peber.
2
Steg pandekagerne i olie på en slip-let-pande, der bliver 4 pandekager i alt.
3
Dræn væden fra tunen og vend tunkødet sammen med hytteost, chilisauce, lidt salt og peber.
4
Skær peberfrugt i strimler og rødløg i tern.
5
Optø ærterne.
6
Vend peberfrugt, rødløg og ærter i tunsalaten.
7
Anret pandekager med tunsalat.
8
Pynt med skiver af avokado.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; peberfrugt; rødløg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Hytteost, maks. 17 %; tun i vand, konserves; æg
Håndfuld 4:Fuldkornshvedemel
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Basilikum; salt og peber; sød chilisauce
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt