Stegt kylling med stuvet hvidkål

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 6. februar 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

100 g kartofler

Kylling med kål

1 tsk. olie
1 kyllingebryst
salt og peber
200 g hvidkål
10 g smør
2 spsk. mel
2 dl mælk, maks. 3,5%
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne til de er møre.
2
Varm en pande op med olie, og steg kyllingebryst i 6-7 minutter på hver side til det er mørt. Krydr med salt og peber.
3
Snit hvidkål i strimler.
4
Kog hvidkålen i letsaltet vand i et par minutter, til den er faldet sammen. Dræn væden fra, men gem lidt til at justere sovsens konsistens med.
5
Smelt smør i en lille gryde og rør melet i. Kom mælk i lidt ad gangen og pisk godt til du får en jævn sovs uden klumper. Smag til med salt og peber. Justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra hvidkålen.
6
Kom hvidkålen i, og varm den godt igennem.
7
Servér kyllingebryst med stuvet hvidkål og kartofler til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hvidkål
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Kartoffel; mel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt