Stegt torsk med risotto med ærter og asparges
Du kan erstatte torsk med havtaske. Havtaske går også blandt nogle som poor man’s lobster (fattigmandshummer) på grund af det delikate fiskekøds lighed med hummerens. Navnet ændrer dog ikke på, at der er tale om en meget fornem spisefisk, som egner sig glimrende til weekendmenuen, gæstemiddagen eller andre særlige lejligheder, hvor maden gerne må være lidt ud over det sædvanlige. Her bliver den stegte havtaskefilet serveret oven på en risotto med hvidvin, grønne asparges og ærter.
Risotto
Fisk
Pynt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; grønne ærter, dybfrost; løg |
Håndfuld 3: | Torsk |
Håndfuld 4: | Risottoris, rå |
Fedt: | Olie; olivenolie; parmesan, revet, 31+/18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; salt og peber; ærteskud |
Nydelseselementer: | Hvidvin |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |