Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Det tager kun 20 minutter at trylle denne smukke ret frem. I opskriften har vi brugt bønnemix fra frost, og det kan du med ro i maven bruge – sundhedsværdien er fuldt på højde med de friske grøntsager. Når grøntsagerne er ristet af på panden, tilsætter du fløde og mælk, så du får den lækre og cremede stuvning, der giver retten det sidste prik over i’et. Nyd dine stuvede bønner sammen med naanbrød eller brug bønnerne som fyld i pitabrød eller tortillawraps.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner; gulerod; løg; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Bønnemix, tilberedt |
Håndfuld 4: | Naanbrød |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Chiliflager; hvidløg; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kcal: | 615 | 1230 |
Fedt: | 31 g | 62 g |
Kulhydrat: | 53 g | 106 g |
Kostfibre: | 20 g | 40 g |
Protein: | 18 g | 36 g |
Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.
Premium
Basis