Stuvede bønner med naanbrød
Det tager kun 20 minutter at trylle denne smukke ret frem. I opskriften har vi brugt bønnemix fra frost, og det kan du med ro i maven bruge – sundhedsværdien er fuldt på højde med de friske grøntsager. Når grøntsagerne er ristet af på panden, tilsætter du fløde og mælk, så du får den lækre og cremede stuvning, der giver retten det sidste prik over i’et. Nyd dine stuvede bønner sammen med naanbrød eller brug bønnerne som fyld i pitabrød eller tortillawraps.
Det skal du bruge
Bønnestuvning
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne bønner; gulerod; løg; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Bønnemix, tilberedt |
Håndfuld 4: | Naanbrød |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Chiliflager; hvidløg; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 615 | 1230 |
Fedt: | 31 g | 62 g |
Kulhydrat: | 53 g | 106 g |
Kostfibre: | 20 g | 40 g |
Protein: | 18 g | 36 g |