
Thai fiskefrikadeller med rød karrypasta og rissalat
Fiskefrikadeller er en nem og økonomisk måde, hvorpå du kan få mere fisk på gaflen i hverdagen. De smager herligt med kogte kartofler og remouladesovs eller på en skive rugbrød dagen derpå. Du kan dog også vælge at peppe den klassiske fiskefrikadelle op som her, hvor den er tilsat et skud thaikrydring i form af karrypasta og grønne bønner. Thai fiskefrikadellerne bliver her serveret med en farverig rissalat med koriander, citron og grønt.
Det skal du bruge
Rissalat
Fiskefrikadeller
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; grønne bønner; grønne ærter, dybfrost; peberfrugt; rødløg; tomat |
Håndfuld 3: | Fiskefars, torsk |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Citron; koriander; rød karrypasta; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 1250 |
Fedt: | 23 g | 46 g |
Kulhydrat: | 67 g | 134 g |
Kostfibre: | 9 g | 18 g |
Protein: | 33 g | 66 g |