Tortellini med stegte champignon og parmesan
Tortellini er lynhurtig og velsmagende mad fra Støvlelandet, som kan tilsættes den topping eller sauce, som du foretrækker. Her er der tale om tortellini fyldt med ricotta og spinat, men du kan bruge lige præcis din favorittortellini. På tallerkenen får de små lækre pastapakker selskab af stegte champignons, ærter og et drys revet parmesan. Retten her er perfekt til en sommeraften, hvor du hellere vil bruge tiden i det fri i stedet for i køkkenet.
Tortellini
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, brun; grønne ærter, dybfrost |
Håndfuld 4: | Tortellini, friske |
Fedt: | Parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |