Tortellini med stegte champignon og parmesan

Tortellini er lynhurtig og velsmagende mad fra Støvlelandet, som kan tilsættes den topping eller sauce, som du foretrækker. Her er der tale om tortellini fyldt med ricotta og spinat, men du kan bruge lige præcis din favorittortellini. På tallerkenen får de små lækre pastapakker selskab af stegte champignons, ærter og et drys revet parmesan. Retten her er perfekt til en sommeraften, hvor du hellere vil bruge tiden i det fri i stedet for i køkkenet.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 12. juli 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tortellini

250 g tortellini, friske
250 g champignoner, brune
1 fed hvidløg
25 g smør
100 g grønne ærter, dybfrost
salt og peber

Andet

40 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog tortellini efter anvisning på pakken.
2
Skær champignon i skiver, og pil og hak hvidløg.
3
Steg champignon i halvdelen af smørret, til de tager farve. Kom hvidløg og ærter ved, og steg videre i 1-2 minutter. Kom resten af smørret ved sammen med tortellini, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
4
Riv parmesan.
5
Anret tortellini i en dyb tallerken, top med revet parmesan, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, brun; grønne ærter, dybfrost
Håndfuld 4:Tortellini, friske
Fedt:Parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt