Tortillatærte med skinke, ost og bacon

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 10. november 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tærte

30 g bacon
3 æg
1 dl yoghurt, maks. 3,5 %
salt og peber
1 nip stødt muskatnød
2 fuldkornstortillawraps
1 porre
1 tomat
½ broccoli, rå
75 g skinketern
4 skiver ost, 31+/ 18 % eller derover

Andet

50 g rucolasalat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Steg bacon på en varm pande, til det er sprødt, og smuldr det.
3
Pisk æg og yoghurt sammen, og krydr med salt, peber og muskatnød.
4
Kom bagepapir i et ovnfast fad, og læg tortillawraps ned i fadet, så de bliver en slags tærtebund.
5
Skær porre og tomat i tynde skiver og broccoli i små buketter. Fyld så tærtefadet med porreskiver, broccolibuketter og skinketern. Hæld æggemassen over, drys med bacon og læg oste- og tomatskiver øverst.
6
Bag tærten i 20-25 minutter, til æggemassen har sat sig. Læg eventuelt bagepapir hen over tærten, hvis osten begynder at blive for mørk.
7
Servér tærten sammen med salat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; porre; rucolasalat; tomat
Håndfuld 3:Bacon; skinketern; æg
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt og peber; stødt muskatnød
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt