Vegetarlasagne med squash, aubergine og kidneybønner
Lasagne er en ægte familieklassiker, som de fleste forbinder med hakket oksekød, tomater og ostesauce. Vi har lavet en lasagnevariant til dig, som er helt uden kød, men til gengæld proppet med gode grøntsager og kidneybønner – selvfølgelig bagt i ovnen mellem lasagneplader og med både tomat- og mornaysauce. Du får mæthed og smag, og så er retten i øvrigt et godt bud på en måde at spise flere bælgfrugter, der er et godt, sundt og billigt alternativ til kød.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Aubergine, rå; gulerod; løg; squash, rå; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g |
Håndfuld 3: | Kidneybønne, tilberedt; ost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Lasagneplade, fuldkorn |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; peber; salt |
Mælkedressing: | Mornay sauce, 8-9% |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 570 | 2280 |
Fedt: | 23 g | 92 g |
Kulhydrat: | 53 g | 212 g |
Kostfibre: | 12 g | 48 g |
Protein: | 30 g | 120 g |