Ispinde med hyldeblomst, lime og bær

Hjemmelavede ispinde er den bedste genvej til hurtig afkøling på en varm sommerdag. Denne variant er på hyldeblomstsaft tilsat limesaft og forskellige slags bær, som tager sig flot ud i ispindene. Du kan dog nemt eksperimentere med andre slags bær, frugt og saft. Når de hjemmelavede ispinde er frosset, kan du tage dem ud af formene og sætte dem tilbage på frost. På den måde kan du fylde fryseren op med hjemmelavede ispinde til sommerens varme dage.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 12. juli 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

150 g bær
1 lime
1 dl hyldeblomstdrik
2 dl vand
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær større bær i mindre stykker.
2
Riv limeskal, og pres saften.
3
Bland hyldeblomstdrik med vand, og smag til med limeskal og limesaft.
4
Fordel bær i ispindeformene, hæld hyldeblomstblandingen ved, og sæt dem i fryseren i 4-6 timer, til de er helt frosne.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 4:Bær
Smagsgivere:Lime
Frit:Vand
Nydelseselementer:Hyldeblomstdrik
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt