Æble-ingefærgrød med skyr og mandler

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 8. oktober 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æble-ingefærkompot

3 æbler
3 æbler
2 spsk. frisk ingefær
2 spsk. sukker
1 dl vand
1 spsk. vaniljesukker
½ tsk. kardemomme

Andet

45 g mandler
3 dl skyr naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær 6 æbler i tern. Skrab skrællen fra ingefær og hak eller riv ingefæren.
2
Kom æbletern, ingefær, sukker og vand i en gryde og kog det under låg i cirka 10 minutter.
3
Smag til med vaniljesukker og kardemomme.
4
Hak mandlerne.
5
Servér æble-ingefærkompot med skyr og et drys af mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Æble
Håndfuld 3:Skyr naturel
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Mandler
Smagsgivere:Frisk ingefær; kardemomme; sukker; vaniljesukker
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt