Ispinde med jordbær og vanilje

Disse hjemmelavede ispinde smager af dansk sommer, når den er bedst. Til opskriften er der brugt rigelige mængder solmodne danske jordbær, som blendes sammen med vand, sukker og vaniljesukker. De tager ingen tid at bikse sammen, så lav endelig en stor portion, nu du er i gang. Hvis lysten er til det, kan du erstatte nogle af jordbærrene med andre typer bær. Både hindbær, kirsebær og blåbær egner sig glimrende.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 12. juli 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

400 g jordbær
½ dl vand
½ dl sukker
½ tsk. vaniljesukker
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Blend jordbær med vand, sukker og vaniljesukker.
2
Fordel jordbærblandingen i ispindeformene, og sæt dem i fryseren i 4-6 timer, til de er helt frosne.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 4:Jordbær
Frit:Vand
Nydelseselementer:Sukker; vaniljesukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt