Ispinde med mango, græsk yoghurt og honning

Køl af i sommervarmen med de bedste hjemmelavede ispinde. Denne variant af hjemmelavede ispinde er med solmoden mango og græsk yoghurt krydret med honning og en lille smule citronsaft. Kan du ikke finde en moden mango, så kan du i stedet benytte mango i tern fra supermarkedets frostafdeling. Den skal ikke tøes op inden brug, men blot proppes direkte i blenderen med de øvrige ingredienser.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 12. juli 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 mango
3 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
3 spsk. honning
1 spsk. citronsaft
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær skrællen af mango, og skær i den tern.
2
Blend mango, græsk yoghurt, honning og citronsaft.
3
Hæld mangoblandingen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren i 4-6 timer, til de er helt frosne.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Mango
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Smagsgivere:Citronsaft
Nydelseselementer:Honning
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt