Avokadomad med cherrytomater og blødkogt æg

Avokadomadder findes i alle afskygninger. Nogle er med flødeost, kødpålæg eller røget laks, mens andre er toppet med stegt, kogt eller pocheret æg. Denne her avokadomad er helt enkel, men den smager alligevel forrygende. Avokadoskiverne er anrettet oven på rugbrød og toppet med cherrytomater, et par dryp citronsaft og et drys salt og peber. Sammen med blødkogt æg udgør den et dejligt morgenmåltid, som holder dig mæt længe efter indtagelse.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 6. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 æg
1 avokado
100 g cherrytomater
1 skive rugbrød
¼ citron
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 5-6 minutter til blødkogt. Hæld koldt vand på.
2
Fjern sten og skal fra avokado, og skær den i skiver. Halvér cherrytomater.
3
Anret avokado på rugbrød, og dryp citronsaft over. Top med cherrytomater, og krydr med salt og peber.
4
Servér avokadomad med blødkogt æg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt