Avokadomad med cherrytomater og blødkogt æg
Avokadomadder findes i alle afskygninger. Nogle er med flødeost, kødpålæg eller røget laks, mens andre er toppet med stegt, kogt eller pocheret æg. Denne her avokadomad er helt enkel, men den smager alligevel forrygende. Avokadoskiverne er anrettet oven på rugbrød og toppet med cherrytomater, et par dryp citronsaft og et drys salt og peber. Sammen med blødkogt æg udgør den et dejligt morgenmåltid, som holder dig mæt længe efter indtagelse.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Avokado |
Smagsgivere: | Citron; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |