Bønnesalat med salatost og pinjekerner

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juli 2018 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bønnesalat

150 g grønne bønner
50 g edamamebønner
15 g pinjekerner
4 cherrytomater
½ rødløg
80 g salatost, maks. 30+/17 %

Dressing

1 tsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. tørret oregano
salt og peber

Pynt

50 g oliven
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Damp de grønne bønner og edamamebønnerne i letsaltet vand i fem minutter. Afkøl dem.
2
Rist pinjekernerne på en tør pande.
3
Skær grønne bønner, tomater og rødløg i passende stykker.
4
Pisk olie, eddike og oregano sammen til en dressing.
5
Vend bønner, tomater, rødløg, salatost og edamamebønner med dressingen.
6
Pynt bønnesalaten med pinjekerner og oliven.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; grønne bønner; rødløg
Håndfuld 3:Edamamebønner; salatost, maks. 30+/17 %
Fedt:Oliven; olivenolie; pinjekerne
Smagsgivere:Salt og peber; tørret oregano; æbleeddike
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt