Fuldkornsbrød med æggesalat og forårsløg dertil snackgrønt

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æggesalat

2 æg
20 g mayonnaise
30 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. karrypulver
½ tsk. gurkemeje
salt og peber

Andet

1 forårsløg
1 peberfrugt
1 skive fuldkornsbrød
80 g cherrytomater
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 8-10 minutter til hårdkogte. Afkøl og pil. Skær i tern.
2
Bland mayonnaise, fraiche, karry, gurkemeje og salt og peber sammen, og vend æg i.
3
Skær forårsløg i tynde skiver og peberfrugt i strimler.
4
Rist eventuelt brødet.
5
Anret brød med æggesalat og forårsløg på toppen. Spis cherrytomater og peberfrugt til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; forårsløg; peberfrugt
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Gurkemeje; karrypulver; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt