Grov tunsalat med spidskål og ristet fuldkornsbolle

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 26. april 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tunsalat

¼ løg
200 g spidskål
140 g tun i vand, konserves
20 g mayonnaise
30 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Andet

1 fuldkornsbolle
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og hak løg fint. Skær spidskål i tynde strimler, og dræn tun fri for vand.
2
Bland løg, spidskål og tun med mayonnaise og fraiche. Krydr med salt og peber.
3
Skær bolle i halve, og rist dem eventuelt.
4
Servér tunsalaten med brød til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spidskål
Håndfuld 3:Tun i vand, konserves
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt