Kyllingesalat med ristet brød og tomatsalat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 10. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingesalat

1 bouillon, terning
½ l vand
2 kyllingebryst
1 æble
1 forårsløg
60 g kapers
30 g mayonnaise
60 g fraiche, maks. 9 %
½ tsk. gurkemeje
1 nip karrypulver
salt og peber

Tomatsalat

2 tomater
2 forårsløg
1 spsk. eddike
1 spsk. olie
salt og peber

Andet

2 fuldkornsboller
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kom bouilon og vand i en gyde og bring det i kog. Læg kyllingebrysterne i og kog dem i cirka 10-12 minutter til de er møre. Lad dem afkøle og pluk eller skær dem i mindre stykker.
2
Skær æble i små tern og skær forårsløg i tynde strimler. Dræn kapers for væske.
3
Bland mayonnaise og fraiche med grukemeje, karry, salt og peber. Vend dressingen sammen med kylling, æble, forårsløg og kapers. Smag til med flere krydderier.
4
Skær tomater i tern og forårsløg i skiver på skrå. Vend tomater og forårsløg med eddike, olie, salt og peber.
5
Del fuldkornsbolle i halve og rist dem.
6
Servér de ristede boller med kyllingesalat på. Spis tomatsalaten til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; tomat; æble
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; eddike; gurkemeje; kapers; karrypulver; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt