Linsesalat med feta vendt i vinaigrette

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Linsesalat

50 g couscous, rå
250 g linser, tilberedte
1 agurk
1 lille rødløg
150 g cherrytomater
2 dl bredbladet persille
150 g feta, 31+/ 18 % eller derover

Dressing

1 citron
1 fed hvidløg
30 g olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tilbered couscous efter anvisning på pakken.
2
Dræn linserne fri for væske.
3
Skær agurk i tern og rødløg i halve tynde løgringe. Del cherrytomater i halve eller kvarte. Hak persille og skær feta i små stykker.
4
Pres citronsaft og hvidløg i en skål og kom olie, salt og peber i. Kom så couscous, linser, agurk, rødløg, cherrytomater, persille og feta i. Vend det hele godt rundt.
5
Fordel eventuelt i portioner og spis med det samme og sæt de resterende portioner på køl.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; cherrytomat; rødløg
Håndfuld 3:Linser, tilberedte
Håndfuld 4:Couscous, rå
Fedt:Feta, 31+/ 18 % eller derover; olie
Smagsgivere:Bredbladet persille; citron; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt