
Quinoasalat med spidskål, feta, rødløg og semi-soltørrede tomater
Denne her hurtige, nemme og lækre quinoasalat med sprød spidskål er en perfekt frokostret, uanset om du nyder den hjemme hos dig selv, på arbejdet eller på farten. Den får smag af blandt andet feta, friske krydderurter og semi-soltørrede tomater samt en citronvinaigrette krydret med en smule honning. Du kan dog fint variere indholdet i quinoasalaten efter, hvad du har liggende i grøntsagsskuffen.
Quinoasalat
Vinaigrette
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rødløg; semi-soltørret tomat; spidskål |
Håndfuld 4: | Quinoa, rå |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; feta, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Citron; honning; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |